Шарън Стоун разкри, че е претърпяла девет спонтанни аборта. По-рано

...
Шарън Стоун разкри, че е претърпяла девет спонтанни аборта. По-рано
Коментари Харесай

Шарън Стоун с шокиращо признание: „Загубих девет деца след спонтанен аборт“

Шарън Стоун разкри, че е претърпяла девет спонтанни аборта.

По-рано тези седмица 64-годишната актриса разяснява обява в Instagram профила на списание People, по отношение на изявление с Пета Маргатройд, която неотдавна показа, че е претърпяла импровизиран аборт, до момента в който брачният партньор ѝ Макс Чмерковски е бил в Украйна.

„ Ние, като дами, нямаме естрада, с цел да обсъждаме дълбочината на тази загуба. Загубих девет деца в резултат на импровизиран аборт “, разкрива Стоун, която има трима сина, които е осиновила.

 Шарън Стоун instagram.com/@people

„ Това не е нещо малко, физически или прочувствено, само че ние сме карани да усещаме, че е нещо, което би трябвало да понесем скрито и сами, с някакво възприятие за неуспех. “

„ Вместо да получим по този начин нужното съчувствие, съпричастност и излекуване, от които по този начин се нуждаем... “ , прибавя актрисата.
 Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан  Шарън Стоун заслепи в зелена рокля на аления килим в Кан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР