Шарън Стоун разказва за запознанствата си и заяви, че 2024

...
Шарън Стоун разказва за запознанствата си и заяви, че 2024
Коментари Харесай

Шарън Стоун: 2024 г. може да се окаже добра година за запознанства

Шарън Стоун споделя за запознанствата си и съобщи, че 2024 година може да се окаже добра година за сходни преживявания.


" Бих била в безспорен екстаз да имам връзка... Само че извозвам толкоз доста време в изобразяване, че индивидът евентуално ще би трябвало да изскочи от картината. Но това може и да се случи ", споделя носителката на " Златен глобус " в изявление за лондонския вестник " Таймс “.

Стоун, която се трансформира в икона на 90-те години с помощта на функциите си във филми като " Казино " и " Основен инстинкт ", сподели, че е опитвала онлайн запознанства, само че със смесени резултати, като е влезнала в контакт с човек, който е наказан нарушител и " хероиново подвластен ".

Актрисата е безапелационна, че търси смислена връзка.

Тя споделя, че е имала прочут триумф в онлайн запознанствата и е разговаряла с двама мъже по време на пандемията Covid-19, макар че в никакъв случай не са се срещали персонално.

" Бях съвсем като терапевт. Единият, чиято брачна половинка му беше споделила, че желае да се разведе, а те имаха две дребни деца. Той се опитваше да го преживее ", изясни Стоун.

" А другият беше скъсал с приятелката си. Тя беше забременяла и вместо да се омъжи, беше направила аборт... Той към момента беше доста влюбен в нея и аз му помогнах. И за двама ни това беше в действителност потребно. Не знам по какъв начин да го обясня ", добави звездата.

Това не е първият опит на Стоун в приложенията за запознанства. През 2019 година актрисата разкри, че е била изхвърлена от уеб страницата за запознанства Bumble, тъй като други консуматори са докладвали профила ѝ, без да имат вяра, че е същински.

През 1984 година Стоун се омъжва за продуцента Майкъл Грийнбърг, само че двойката се разделя три години по-късно.

Вторият ѝ брак, с журналиста Фил Бронщайн, продължава от 1998 година до 2004 година

През 2018 година в изявление за списание Grazia Стоун съобщи, че има високи упования към мъжете в живота си.

" Аз просто не бях това момиче, на което се споделяше, че един мъж ще ме дефинира ", съобщи тя. " Беше ми казано, че в случай че желая да имам мъж в живота си, това няма да е спогодба, а същинско партньорство. А такива мъчно се намират "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР