Шарън Стоун е преследвана от мъж вече две години, тя

...
Шарън Стоун е преследвана от мъж вече две години, тя
Коментари Харесай

Маниак преследва и тормози Шарън Стоун и семейството ѝ

Шарън Стоун е преследвана от мъж към този момент две години, тя и фамилията ѝ " живеят в боязън ". Това оповестява вестник Daily Mail, който се базира на частния детектив Пол Барези, към който Стоун се е обърнала за помощ.

 

Пол Барези е умел частен детектив, който постоянно работи с известни персони. Преди години даже самата Амбър Хърд го нае да " копае мръсотии " за Джони Деп, само че в последна сметка го уволни, тъй като Барези не откри нищо уличаващо.

 

Според Барези преследвачът, захласнат от Шарън Стоун, е някогашен боец от специфичните елементи на унгарската войска на име Шандор Борош, който в този момент живее в Лондон. Той твърди, че през 1986 година, когато Шарън е била на 28 години, тя е била негова избраница и е родила наследник на име Джеймс, който е погубен малко след раждането. Твърди се, че с цел да разбере събитията към гибелта на детето, той прави обезверени опити да се срещне със звездата.

 

" Той няма да я остави. Преследва я през последните две години и неотдавна се появи в къщите на майка ѝ, брат ѝ и сестра ѝ. Той възнамерява всичко деликатно, това беше неговата задача. Неговата експанзия и пристрастеност се ускориха ", споделя Барези.

 

В едно от последните си писма Борош написа на актрисата, че " психическото му положение се е подобрило " и той " се връща към естественото ", само че в това време пита по какъв начин е умрял синът му и желае среща. Той също по този начин признава, че е наблюдавал членове на семейство Стоун: " Наскоро се върнах от Лос Анджелис. Отидох при майка ви Дороти, с цел да получа адреса ви, с цел да можем да приказваме за живота, който имахме с вас. Срещнах се с по-големия ви брат Майкъл, само че той беше недодялан с мен и искаше да се обади на полицията. Моля, свържете се с мен! " В писмата си Шандор назовава актрисата " ангел ".

 

За по-малко от три дни детективът наблюдавал Борош и даже научил телефонния му номер и провел диалог с него. Докато приказвал с него, Шандор още веднъж отворил тематиката за мъртвия си наследник, обвинявайки Шарън и фамилията ѝ, че " знаят нещо, само че не желаят да го кажат ". Заключението на частния детектив без подозрение е, че мъжът е психологично болен. След като Борош бе разпознат, Шарън може да получи ограничаваща заповед.

 

За жал, това не е първият преследвач на холивудската звезда. Преди години тя трябваше да се защищити от италианеца Агостино Помато. Той твърди, че е пристигнал от Италия особено, с цел да се сгоди за звездата. След като мъжът беше признат в психиатрична болница, известно време той продължи да написа писма на Шарън, написа БГНЕС.

 

Наскоро пък стана ясно, че артистът Матю Макконъхи също има проблеми с прекомерно настъпателна фенка и даже е съумял да си издейства ограничаваща заповед против нея.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР