Шарън Стоун е поела нова роля - като защитник на

...
Шарън Стоун е поела нова роля - като защитник на
Коментари Харесай

Шарън Стоун направи тежко признание

Шарън Стоун е поела нова роля - като бранител на болести, свързани със застаряването на мозъка, които непропорционално засягат дамите, заяви Variety. Само една трета от пациентите на Алцхаймер са мъже.
„ Затова го върша: Майка ми имаше инсулт. Баба ми имаше инсулт. Имах масиран инсулт - и деветдневно кървене на мозъка ”, сподели тя пред Variety на събитие, на което беше хазаин, с цел да увеличи осведомеността за Инициативата за здраве на мозъка на дамите в Западен Холивуд, съобщи БГНЕС.
Твърди се, че в Холивуд обичат завръщането, само че това не се случва при Шарън. „ Хората се отнасят с мен по метод, който беше брутално недоброжелателен “, сподели тя. И тя няма поради за мъже. " От други дами в моя бизнес до жена арбитър, която се занимаваше с моето дело, не мисля, че някой схваща какъв брой рисков е инсултът за дамите и какво е належащо, с цел да се възстановиш - лиши ми към седем години. "
През това време Стоун претърпява непреодолими загуби, както професионални, по този начин и персонални: „ [От] опити да запазя попечителството над сина ми до това просто да действам - да бъда в положение да работя “, добави Стоун. „ Бях толкоз признателна на Бернар Арно, който ме избави, като ми даде контракт с Dior. Но трябваше да предоговоря ипотеката на къщата си. Загубих всичко, което имах. Загубих мястото си в бизнеса. Аз бях най-популярната кино звезда, нали знаете? “, споделя тя с трептящ глас. „ Беше все едно да си принцеса Даяна, бях толкоз известна - и тя умря, а аз имах инсулт. И бяхме забравени. "
Но Шарън желае хората да помнят нейния съвет, който евентуално може да избави живота им: “Ако имате в действителност неприятно главоболие, би трябвало да отидете в болница. Не отидох в болничното заведение три или четири дни след инсулта. Повечето хора умират. Имах късмет от 1% да оживея, когато ме оперираха - месец по-късно не се знаеше дали ще оцелея. „ Никой не ми е казвал това – прочетох го в списание. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР