Шарън Озбърн се намеси в яростния спор за авторски права

...
Шарън Озбърн се намеси в яростния спор за авторски права
Коментари Харесай

Шарън Озбърн се намеси в яростния спор за авторски права между Ози и Кание Уест

Шарън Озбърн се намеси в гневния спор за авторски права сред брачна половинка си Ози Озбърн и Кание Уест, като намерено оскърби рапъра на X.

Шарън изпрати не изключително приятелско известие на Кание тази седмица, до момента в който отиде в X, някогашен Twitter, споделяйки вирусния откъс „ Hello...That's my F**king song “ с присъединяване на Дейв Грол и Лайънъл Ричи. В клипа Шарън показа видеото с името на Кание над Дейв и името на Ози над Лионел. Във видеото Лайънъл наказа Грол за това, че е откраднал песента му Hello – сходно на Кание, който семплира песента Iron Man на Ози тази седмица.

В клипа се вижда по какъв начин Дейв пее и свири на пиано на хитовата ария Hello, до момента в който Лионел ненадейно се промъква зад него. След това той изстрелва към изпълнителя: „ Здравей, Дейв. Всички имаме сценаристи, нали знаеш? Но това е моята проклета ария. Това е моята проклета ария. Разбираш какво Искам да кажа? Харесвам тази ария - не, не, обичам тази ария. Това е една от обичаните ми песни. Обичам да пея тази ария. Обич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР