Шарън Дейвис си спомни ужасно болезнените наранявания, които е получила,

...
Шарън Дейвис си спомни ужасно болезнените наранявания, които е получила,
Коментари Харесай

Бившата гладиаторка Шарън Дейвис си спомня ужасно болезненото нараняване, което я накара да се нуждае от девет операции и реконструкция на коляното след падане от изтощителната игра на шоуто

Шарън Дейвис си спомни извънредно мъчителните пострадвания, които е получила, до момента в който се е състезавала като гладиатор в средата на деветдесетте години (на фотографията през 2019 г.)

Бивш спортен плувец Шарън, 61, се появи като Amazon в четвъртата серия от първото рестартиране на шоуто на Sky One през 1995 година, само че пострадване на коляното я принуди да се отдръпна (Шарън е изобразена като Амазонка през 1995 г.)

Като част от ролята си на гладиатор, Шарън имаше за задача да спре състезателите да стигнат до горната част на 32-футовата структура, само че до момента в който се справяше с една, тя падна на земята.

Според The Sun тя написа в книгата си Unfair Play: ' Дърпах и бутнах претендентката, а тя падна върху крайници ми и скъса всички връзки на коляното ми. Стигна се до миг, в който се случиха доста произшествия. Тя се приземи в действителност неловко на крайници ми и той се счупи. “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР