Шапката на Мелания Тръмп открадна шоуто – това е общият

...
Шапката на Мелания Тръмп открадна шоуто – това е общият
Коментари Харесай

Шапката на Мелания Тръмп означаваше нещо. Но какво?

Шапката на Мелания Тръмп открадна шоуто – това е общият извод на всички медии, обърнали внимание на облеклата на първата дама на Съединени американски щати по време на визитата на френския държавен глава. Общо е и мнението, че Мелания прави твърдо изказване с този аксесоар. Но никой не знае какво тъкмо има да каже тя.

Мелания избягваше светлината на прожекторите още по време на президентската акция на брачна половинка си. След като се реалокира в Белия дом, надалеч не е толкоз дейна, колкото предшественичката си Мишел Обама. В първите месеци по значими събития постоянно я заместваше " Първата щерка " Иванка Тръмп. В последните брачният партньор ѝ още веднъж е заплетен в секс скандал поради порно звезда, която твърди, че е имала връзка с него месеци откакто Мелания е родила сина им Барън.

Макар да извършва протоколните си отговорности, Мелания рядко продумва по време на събитията или пред медиите. Вместо това облеклата ѝ – деликатно подбрани и постоянно с намек по отношение на ситуацията – приказват вместо нея.

В случая шлагер в обществените мрежи стана шапката ѝ – бяла, висока, с огромна външна страна. " Тя оповестява наличието на първата дама с резултата на цялостен оркестър тромпетисти ", писа в. " Вашингтон пост ". " Тази шапка има силово поле, което пречеше на хората, на неверните хора, да се приближат прекомерно доста. "

Дали става въпрус за брачна половинка ѝ, остава под въпрос. Но сп. " Пийпъл " популяризира видео, на което се вижда по какъв начин Доналд пробва да хване ръката ѝ, която виси безжизнено. В предишното Мелания неколкократно се е отдръпвала от докосванията му на обществени места.

Остава без отговор обаче въпросът какво тъкмо показва първата дама. Шапката ѝ накара консуматори в обществените мрежи да я сравнят с типа на Бийонсе в клипа на Formation. Британският " Телеграф " пояснява белия цвят като кимване към придвижването на суфражетките.



Аксесоарът е дело на родения във Франция дизайнер Ерве Пиер, който сътвори и типа на Мелания за встъпването в служба на брачна половинка ѝ. Пред " Венити феър " Пиер разказва себе си като консултант, а не като стилист. " На коя свободна жена може да ѝ се каже какво да носи? Това е диалог, съдействие. "

Шапката е направена в Ню Йорк от същия плат, от който и костюма ѝ (на Майкъл Корс). Което значи, отбелязва " Вашингтон пост ", че това не е инцидентен избор.

Фотогалерия: Сила и почитание към домакините, или какво загатва Мелания Тръмп с облеклата си >

Целият ѝ костюм бе непоколебим, закостенял и в звук с обичайния ѝ жанр – тя бе в сходен тип по време на първото послание на Тръмп към Конгреса и на първата си интернационална обиколка.

Тогава необятните ѝ колани се поясниха като проява на мощ, изключително в консервативната Саудитска Арабия, където дамите са принудени да се движат с безформени покривала.

" По време на тази държавна аудиенция Мелания отстояваше себе си без думи. Това е най-буквалния израз на облеклото за власт (power dressing) ", писа " Дейли бийст ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР