Шансовете за съставяне на редовно правителство не са големи в

...
Шансовете за съставяне на редовно правителство не са големи в
Коментари Харесай

Тома Биков: Когато предложихме правителство на Габровски, много грозно впечатление направиха от БСП като казаха, че е правителство на ГЕРБ, а сега искат подкрепа

Шансовете за сформиране на постоянно държавно управление не са огромни в тази обстановка. Ние казахме нашите цели, слушахме и госпожа Нинова, която си продължава със своите. Нашите не влизат в нейните цели. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Българска национална телевизия.
 
Не сме се вторачили в това на кого е мандатът, желаеме да знаем какви са главните цели, към този момент не виждаме общи стратегически политики. По главния ред на геополитиката и България сме на разнообразни позиции, изясни Биков. Когато предложихме държавно управление на Габровски, на мен ми направи доста грозно усещане като от Българска социалистическа партия споделиха, че е държавно управление на ГЕРБ, а в този момент желаят поддръжка, съобщи депутатът. Преди да бъде връчен третият мандат казахме каква е нашата визия, изясни той.
 
Според него " аферата Нексо " има доста по-мащабни и дълбоки измерения от тези, които се знаят. Изплуват доста съществени проблеми - Сметната палата дали е изследвала, че има дарения по 20 хиляди Те не са малко пари, не са изследвали тези чиновници, съобщи Биков.
 
Предположението е, че е корпоративна поддръжка към " Демократична България ", изясни още Биков. По думите му, в случай че имаше към този момент определено държавно управление с присъединяване на Демократична България, щеше да е сериозна рецесия. Ако има седмица пред Народното събрание, не виждам нещо значително да може да се направи. Този парламент въпреки всичко одобри повече закони от предходния постоянен, счита депутатът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР