Шансовете за реализиране на мандата с кандидат-премиер растат ежечасно. От

...
Шансовете за реализиране на мандата с кандидат-премиер растат ежечасно. От
Коментари Харесай

Росен Костурков: Шансовете за реализиране на мандата растат ежечасно

" Шансовете за осъществяване на мандата с кандидат-премиер порастват ежечасно. От 25% в петък възможностите през днешния ден са 50%. Не търсим скритата поддръжка от отсъстващи депутати или от подмолни игри, а търсим най-малко 121 депутати, които да застанат зад програмата на нашето държавно управление. След диалозите с Демократична България, Българска социалистическа партия и с самостоятелни депутати започваме диалози с всеки един от парламентарните групи, където считаме, че има хора, които биха застанали зад нашата стратегия ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 472
Това сподели пред БНР Росен Костурков от Изпълнителния съвет на " Продължаваме промяната ".

И акцентира, че ще ПП ще търси 121 гласа - ясно и съответно декларирали, че ще поддържат кабинета, " с цел да не изпадаме в обстановка, в която ставаме подвластни от партии като ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

В предаването " Неделя 150 " Костурков добави, че щетата, която са нанесли трите мандата на ГЕРБ, не е безогледната им кражба:

" Парите се вършат и се харчат. Най-голямата вреда е, че в този развой Бойко Борисов е извадил страната от уравнението. Започваме да градим всичките системи на страната безусловно една по една ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР