Шансовете Станимир Стоилов да поеме треньорския пост в най-успешния кипърски

...
Шансовете Станимир Стоилов да поеме треньорския пост в най-успешния кипърски
Коментари Харесай

В Кипър: Станимир Стоилов се отдалечава от треньорския пост в АПОЕЛ

Шансовете Станимир Стоилов да поеме треньорския пост в най-успешния кипърски отбор АПОЕЛ (Никозия) са почнали да избледняват, пишат медиите на Острова на Афродита.

И аргументите за това са трите следващи победи, които АПОЕЛ реализира под управлението на нарочения за преследване Рикардо Са Пинто, както и доверието на президента към него.
 Португалец прави проблеми на Мъри за АПОЕЛ
Португалец прави проблеми на Мъри за АПОЕЛ

Рикардо Са Пинто апелира наказването си

Португалецът, който е някогашен съотборник на Красимир Балъков и Ивайло Йорданов, е осъден от правото да управлява тима от аварийна пейка за 4 месеца. Санкцията пристигна, откакто Са Пинто удари в лицето помощник-треньора на Анортозис в тунела на полувремето в мача сред двата отбора.

Днес изтича крайният период за обжалване на наказването, като юристите на португалския експерт би трябвало да са внесли писмото или това да стане до края на деня. След това в границите на 10 дни Федерацията би трябвало да се произнесе.

В първите дни след случая множеството хора смятаха, че е невероятно тимът да продължи толкоз дълго време без треньор на аварийна пейка, а администрацията разработваше сюжети за промяна на щаба. Но през последните няколко дни наподобява, че оставането на португалския механик набира все по-голяма мощ без значение от изхода на обжалването, написа 24sports.com.cy.
 90% несъмнено: Станимир Стоилов ще е новият треньор на АПОЕЛ
90% несъмнено: Станимир Стоилов ще е новият треньор на АПОЕЛ

До края на паузата на националните тимове ще има цялостна изясненост

Изданието добавя, че в Борда са удовлетворени от цялостното наличие на Са Пинто, който с последните си мачове стопи пасива до върха единствено на 1 точка. А занапред предстоят мачове с много по-скромни противници. " Хора към президента Продромос Петридес имат вяра, че даже и наказването да не бъде понижено, ще се откри подобаващата " формула ", тъй че тимът да не бъде обиден и да продължи възходящата си траектория ".

Друга профилиран уебсайт за футбол - Shootandgoal написа: " Въпреки същинския рецитал в българските медии за промяна на Са Пинто със Станимир Стоилов, въпреки всичко би трябвало да споменем, че АПОЕЛ в никакъв случай не е заел публична позиция по този съответен въпрос и е запазил безмълвие.

Но Са Пинто е там и поради обстоятелствата той ще остане там даже след оповестяването на обжалването, защото Продромос Петридис го поддържа и в този момент е компактно до него ". Други пък допълват, че през днешния ден тимът се е завърнал към тренировките след два дни отмора и ситуацията е изглеждала естествена и спокойна.

Самият Стоилов има сериозен опит в Кипър, защото в интервала декември 2010-а до септември 2011-а беше отпред на Анортозис (Фамагуста). Тимът се подреди тогава на 3-о място и игра в шампионата Лига Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР