Шансовете Пол Погба да се възстанови и да попадне в

...
Шансовете Пол Погба да се възстанови и да попадне в
Коментари Харесай

Шансовете на Погба за Световното са добри

Шансовете Пол Погба да се възвърне и да попадне в тима на Франция за Световното състезание са положителни, твърди “Екип ”. Халфът на Ювентус получи травма в коляно по време на подготовката на отбора през лятото и не е играл в нито един мач след завръщането си в Торино.

Първоначално Погба беше срещу да се подложи на интервенция, само че терзанията, че ще пропусне Мондиала, го накараха да промени решението си. Преди десетина дни той стартира леки тренировки. Надеждите са той да стартира да тренира с тима идната седмица. На този стадий играчът не усеща болки и положението му е обнадеждаващо, само че при сходна травма постоянно има риск.

Ако Погба продължи да усъвършенства положението си, Ювентус се надява да го употребява в края на октомври и при започване на ноември. Селекционерът на Франция Дидие Дешан съобщи, че няма да вика контузени играчи за Световното, само че към този момент загуби Н’Голо Канте и надали ще рискува да извади от състава втори главен халф даже Погба да не е в най-хубавата си кондиция.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР