Шансът за сформиране на правителство е много малък. Това е

...
Шансът за сформиране на правителство е много малък. Това е
Коментари Харесай

Петков: Шансът за сформиране на правителство е много малък

Шансът за съставяне на държавно управление е доста дребен. Това е откровената истина. Това сподели пред БТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Аз персонално съм удовлетворен, че два месеца бяхме в Народното събрание, и се занимавахме с неприоритетни неща - хартиената бюлетина, и прочие, само че през днешния ден - ден откакто номинирахме акад. Денков, за пръв път имахме всички партии без Възраждане на една маса. Седях там и си мислех " какво в случай че този формат беше изработен през първите седмици на Народното събрание "? Идеята на Денков беше всички партии да седнат дружно, и да приказват за цели. Ние сме предвидими, не бихме подкрепили първия мандат, тъй като сме дали обещание на гласоподавателите си ", добави Петков.

" Надяваме се с ГЕРБ и Движение за права и свободи да отделим предпочитаните стъпки и да ги гласуваме в зала. Ако забележим, че ги гласуваме дружно, ще имаме още триумфи отсега нататък. Ако се тръгне с борба и разлики, не се стига до на никое място ", безапелационен е Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР