Шансът Дани Олмо да облече екипа на Милан не е

...
Шансът Дани Олмо да облече екипа на Милан не е
Коментари Харесай

Агентът на Дани Олмо няма да му пречи за трансфер в Милан

Шансът Дани Олмо да облече екипа на Милан не е по никакъв начин дребен. Според медиите в Италия точно “росонерите” са любимец за подписа на испанския национал, който е твърдо решен да напусне Динамо (Загреб). Неговият сътрудник Анди Бара удостовери, че разновидността с Милан е настоящ.

“Ако Дани реши да отиде в Милан, това ще се случи. Като сътрудник аз не мога да попреча на клубовете и на самия футболист да реализират съглашение. Преди пет години Олмо реши да напусне Барселона и да подпише с Динамо, като тогава нито аз, нито татко му успяхме да го разубедим”, съобщи Бара пред “Спортске новости”.

Повод за въпроса бяха информациите, че голяма комисиона в размер на 7 млн. евро, която би трябвало да бъде платена на разнообразни сътрудници, спъва договорката. Иначе от Динамо желаят 25 млн. евро плюс избрани бонуси за огромната си звезда.

Барса на този стадий се отхвърли да си върне своя младеж, а даже договарянията с Милан да приключат с триумф, прехвърлянето ще се реализира след края на сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР