Шансът да няма правителство не е никак малък. За мен

...
Шансът да няма правителство не е никак малък. За мен
Коментари Харесай

Шансът да няма правителство не е никак малък

" Шансът да няма държавно управление не е по никакъв начин дребен. За мен една от опциите да има държавно управление е " Продължаваме промяната " да имат оптимално дребен брой депутати ", съобщи пред Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ. 

Според него Политическа партия не са в положение да решат нито един проблем на страната.

" Каква тъкмо ще бъде формата на ръководство, в случай че въобще се стигне до такова нещо, ще се реши след изборите - дали съдружно, има разнообразни формати, в които може да се сформира държавно управление и не би трябвало да се изключва нито един от тях ", добави Биков и акцентира, че при " Продължаваме промяната " няма водачество.

По думите му България има потребност от проевропейско ръководство.

Тома Биков призова да се направи опит да се преодолее политическата рецесия.

Той разяснява и тематиката с повишението на цените на горивата. " Проблемът е, че има единствено една компания, която купува петрола, дава го на " Лукойл " и след това го продава на повишена цена. И го прави, тъй като е единствено една, ние споделяме за какво да не са две. Има държавни компании, които могат да го създадат, това усилва конкуренцията ", изясни той.

Според Биков България би трябвало да влезе в диалози с " Газпром " поради очертаващо се артибражно дело по дълготрайния контракт за доставка на газ.

" Трябва да се търсят благоприятни условия за дълготрайни контракти отвън " Газпром ", а контракта с " Газпром " да можем да го осъществим до края на годината, той по този начин или другояче е подписан и има декларирани количества ", сподели още Тома Биков. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР