Шансът да няма правителство не е никак малък. За мен

...
Шансът да няма правителство не е никак малък. За мен
Коментари Харесай

От ГЕРБ: Правителство може да има при малко депутати от ПП

Шансът да няма държавно управление не е по никакъв начин дребен. За мен една от опциите да има държавно управление е " Продължаваме промяната " да имат оптимално дребен брой депутати ". Това сподели по Тома Биков от ГЕРБ. Според него Политическа партия не са в положение да решат нито един проблем на страната.

" Каква тъкмо ще бъде формата на ръководство, в случай че въобще се стигне до такова нещо, ще се реши след изборите - дали съдружно, има разнообразни формати, в които може да се сформира държавно управление и не би трябвало да се изключва нито един от тях ", разяснява Тома Биков. Според него при " Продължаваме промяната " няма водачество.

Доскорошният народен представител от ГЕРБ счита, че България има потребност от проевропейско ръководство. Тома Биков прикани да се направи опит да се преодолее политическата рецесия.

Проблемът с повишението на цените на горивата Тома Биков изясни с това, че " има единствено една компания, която купува петрола, дава го на " Лукойл " и след това го продава на повишена цена ". " И го прави, тъй като е единствено една, ние споделяме за какво да не са 2. Има държавни компании, които могат да го създадат, това усилва конкуренцията ".

Такъв вид - с присъединяване на Български енергиен холдинг на пазара, като съперник на тази една компания - " Литаско ", отделение на " Лукойл ", записано в Швейцария,.

Служебното държавно управление пък разгласи, че с " Лукойл България " и " Лукойл Нефтохим " за намаляване на цените на горивата.

По тематиката за снабдяването с природен газ Биков счита, че България би трябвало да влезе в диалози с " Газпром " поради очертаващо се артибражно дело по дълготрайния контракт за доставка на газ.

" Трябва да се търсят благоприятни условия за дълготрайни контракти отвън " Газпром ", а договорът с " Газпром " да можем да го осъществим до края на годината, той по този начин или другояче е подписан и има декларирани количества ", сподели Тома Биков.

Енергийният министър в служебното държавно управление Росен Христов съобщи, че най-късно в понеделник на декларираното от българска страна искане за продължение на доставките.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР