Шанс за кабинет винаги има и ние разчитаме на съвестта

...
Шанс за кабинет винаги има и ние разчитаме на съвестта
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Ако купувахме депутати, да сме събрали 121

Шанс за кабинет постоянно има и ние разчитаме на съвестта на народните представители. Ако купувахме в действителност депутати щяхме да сме ги обезпечили към този момент ", разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Арабаджиев.

По мотив изказванието на Борисов, че Брюксел и Еврокомисията са ни отрязали с 1 милиарда лева, той разяснява, че от няколко месеца ГЕРБ и Борисов непрекъснато си играят със страховете на хората, вдсяват разделяне и боязън в обществото и хвърлят мавнипулативни изказвания.

" Истината е, че поради по-доброто показване на стопанската система ни през 2021 година ние имаме понижаване на средствата по Плана за възобновяване. Общо 22 страни имат намалряване на средствата ", уточни депутатът от " Промяната ".

ЕВРОСТАТ споделя, че сме се показали по-добре от в началото плануваното. Факт е, че няма да има план, който да е пострадал от нашия План. Ние ще намерим спомагателни средства, тъй че всички национални планове да бъдат изпълнени ", увери Арабаджиев.

Надяваме се да има държавно управление, тъй като тези 26 закона са извънредно значими да бъдат признати в идващите месеци, тъй че да се стартира осъществяването на плановете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР