Шаная Туейн сподели страха си, че никога повече няма да

...
Шаная Туейн сподели страха си, че никога повече няма да
Коментари Харесай

Шаная Туейн загуби гласа си

Шаная Туейн показа страха си, че в никакъв случай повече няма да пее поради борбата си с лаймската болест. Звездата сподели, че болестта е предизвикало вреди на гласните ѝ струни и тя е била доста уплашена дали ще може да изпее още веднъж и една вярна нота, написа kanal3.bg.

Говорейки в предаването „ Loose Women “ на ITV, тя сподели: „ Много време мислех, че в никакъв случай повече няма да пея. Отне ми години, с цел да стигна до истината за това, което порази гласа ми. След седем години борба с заболяването преди един доктор да откри, че това е увреждане на нервите на гласните ми струни, директно породено от лаймската болест. Нашият глас е толкоз значим за нашето самоизразяване, а за артист, явно загубата му би била пагубна”.

Междувременно 54-годишната певица неотдавна заприказва за нуждата да " преоткрие " новото звучене на гласа си след серията от интервенции.

" Това беше гигантска загуба и контузия за мен - трябваше да се примиря с загубата на гласа, който имах и да преоткрия новия глас, с който се сдобих”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР