Шампионска лига продължава с два изключителни двубоя в програмта в

...
Шампионска лига продължава с два изключителни двубоя в програмта в
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Мачовете от Шампионска лига

Шампионска лига продължава с два изключителни дуела в програмта в сряда, които оферират и съществени разновидности за футболни прогнози . Ето и предложенията на нашия екип, който употребява коефициентите на 7777.bg :
Сигурна прогноза (от The Dalai Lama):
22:00 часа: Тотнъм и Борусия Дортмунд
Ето, че настъпи вторият ден от елиминационната фаза на Шампионска лига . А Тотнъм и Борусия Дортмунд е необикновено представление. Англичаните са считани за любимци тук, само че германците не би трябвало да бъдат отписвани. Борусия записа някои слаби игри в Бундеслигата и са в търсене на себе си. Именно срещата от 1/8-финалите в Шампионската лига против тим от „ неговата черга” ще може да върне самочувствието за отбора на Люсеин Фавър. Тотнъм е мощно ефективен отбор, като кадровите проблеми не го възпират да продължава да бъде все по този начин ефикасен.
Прогноза : Над 2,5 гола на Тотнъм и Борусия Дортмунд

Рискова прогноза (от Mr. Corner)
22:00 часа Аякс - Реал Мадрид
Действащият европейски клубен първенец - Реал Мадрид, възобновява присъединяване си в Шампионска лига, освен това в извънредно добра форма. В последните си мачове " белия балет " показва мощна игра, а това се видя и в мачовете с Барселона и Атлетико Мадрид. Аякс от своя страна позволи изненадваща загуба през уикенда (1:0), а в играта им несъмнено има съмнения. Холандският гранд също по този начин несъмнено не обича да играе против " балета ", който в последните си пет мача против този противник е постигнал пет победи с най-малко три гола разлика. Залогът, на който бих заложил аз обаче, са корнерите, в композиция с очертаващата се победа на " белите ". В последните си осем мача във всички шампионати отборът от Мадрид непроменяемо записва по-висок брой корнери от своя противник, а това надали ще се промени и против отбора на Аякс.
Прогноза : Комбиниран залог - победа за Реал Мадрид и повече корнери в мача за Реал Мадрид, 3,75 коефициент.
Комбиниран
залог от The Gambling Guy
За да опростим оптимално фиша за Шампионска лига, ще заложим на два по-сигурни разновидността за двата мача довечера. Реал Мадрид се намира в отлична форма, до момента в който Аякс се показва ужасяващо в отбранителен проект от началото на 2019 година. Над 1.5 гола на Реал Мадрид е една отлична опция за тези, които не смеят да заложат на триумф на " белия балет ". В същото време Тотнъм и Борусия Дортмунд се чака да е доста динамичен дуел. 4 от последните 6 мача на Тотнъм са приключили при " гол/гол ", до момента в който Дортмунд са в серия от 4 следващи сходни мача. Очаквам това да се резервира и на " Уембли ".
Над 1.5 гола на Реал Мадрид (коефициент 1.67)
И двата тима да отбележат гол в мача Тотнъм - Борусия (коефициент 1.60).
Общ коефициент: 2,67

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР