Шампионките от Големия шлем София Кенин и Слоун Стивънс може

...
Шампионките от Големия шлем София Кенин и Слоун Стивънс може
Коментари Харесай

Григор Димитров дебютира на World Team Tennis пред публика

Шампионките от " Големия шлем " София Кенин и Слоун Стивънс може да бъдат измежду първите тенисисти, които играят пред почитателите, откакто пандемията от ковид провокира пауза в международния спорт за повече от два месеца.

 Григор Димитров ще играе демо шампионат през юни по покана на Джокович
World Team Tennis разгласи през днешния ден, че възнамерява да разреши до 500 фенове на всеки от мачовете навън по време на триседмичната конкуренция от 12 юли до 2 август в Западна Вирджиния. Лигата разгласи също нарастване на общия награден фонд до 5 милиона $ тази година, което е с 1.5 милиона $ повече от 2019 година.

Дебют в шампионата през юли ще направи и най-хубавият български тенисист Григор Димитров. World Team Tennis е първата професионална спортна лига, включваща мъже и дами в един отбор. Турнирът е учреден на 6 май 1974-а, а тази година следва 44-ото издание на конкуренцията.

Всички тенис шампионати под егидата на ATP, WTA и Международната федерация по тенис, са спрени най-малко до края на юли поради експлоадирането на пандемията от COVID-19.

Поради пандемията World TeamTennis ще събере всичките девет тима в комплекса в Западна Вирджиния, вместо да се играят мачове в разнообразни градове на Съединени американски щати.
Novak Djokovic will organize an exhibition in the Balkans from June 13 to July 5. 1st players taking part of it:

‍ Novak Djokovic
‍ Dominic Thiem
‍ Grigor Dimitrov
‍ Viktor Troicki
‍ Damir Dzumhur pic.twitter.com/WYuw5WFheZ
— We Are Tennis (@WeAreTennis) May 23, 2020 World Team Tennis има намерение да продаде билети за към една шеста от открития централен корт, който е с потенциал от 3000 места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР