Шампионката по джиу джицу Мила Савова е един от участниците

...
Шампионката по джиу джицу Мила Савова е един от участниците
Коментари Харесай

Половинката на Сами Хосни заинтригува последователите със снимка на гърдите си

Шампионката по джиу джицу Мила Савова е един от участниците в рисковото риалити " Survivor: Скритият кумир ". Половинката на Сами Хосни наподобява много непретенциозно момиче, само че не щеш ли и нейното присъединяване във формата завърши, като тя одобри краят с достолепие и без непотребни драми. Преди последния двубой за оцеляване на Острова на изкуплението тя бе одраскана по ръката от змия, само че всичко мина без никакви затруднения. 

Виж още: Ето какво е същинското име на Бонбонова! Плеймейтката загатна, че е във връзка

За наша изненада, както и за изненада на почитателите ѝ, Савова разгласява в персоналния си профил в Instagram фотография единствено на гърдите си, което несъмнено не е доста присъщо за нея. Блондинката няма доста какво да покаже, само че акцентът тук е написаното под съответната фотография. " Кое изказване се отнася за Върховен административен съд? Очите в никакъв случай не лъжат, ушите на хората са по- недоверчиви от очите им, очите са прожектор на душата, положителната душа има най-красивите очи, по-добре се живее с разрушено сърце, от колкото със затворени очи ". 

Виж още:  Вели Отвертката яхна заплашителен звяр, обясниха ѝ се в обич

При присъединяване на Сами Хосни във „ Фермата “ той имаше спекулация с една от участничките – Силвия. Мила елементарни изневярата му, което приказва за огромна ѝ обич към него. Към днешна дата връзките им наподобяват много постоянни.

Изображение: https://www.instagram.com/milassavage/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР