Шампионката от US Open Ема Радукану много бързо разбра, че

...
Шампионката от US Open Ема Радукану много бързо разбра, че
Коментари Харесай

35-годишен мъж е следял Ема Радукану, ще получи присъда


Шампионката от US Open Ема Радукану доста бързо разбра, че славата води със себе си и негативи. В последните месеци 35-годишен мъж е следял 19-годишната британка като неведнъж е посещавал територията пред дома на тенисистката в южен Лондон, където тя живее със своите родители.

Домът има охранителни камери, които са потвърдили дейностите на Амрит Магар. Това е помогнало и за решението на локалния съд, който упрекна някогашния пощальон на храна за у дома в следене. Следващият месец той ще получи и присъда.

Магар е оставял пред вратата на къщата цветя, любовно писмо, както и ръчно нарисувана карта на пътя от 37 километра сред своя личен дом и този на Радукану.

„ Откакто това се случи се усещах доста уплашена “, споделя Радукану в изказването си до съда. „ Чувствах се доста разтревожена като излизах на открито, изключително в случай че бях сама. “

Със сигурност това се отразява и на резултатите на тийнейджърката на корта. На Australian Open тя записа победа над Слоун Стивънс в първи кръг, само че след това загуби в три сета от Данка Ковинич като при проваляне повлия и доста мъчителен мазол на играещата ръка, който не ѝ разреши да извършва ударите си по този начин както може.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР