Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану ще пропусне Ролан

...
Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану ще пропусне Ролан
Коментари Харесай

Радукану пропуска Ролан Гарос и Уимбълдън заради операции

Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану ще пропусне Ролан Гарос и. Причината – интервенции, които тя претърпя поради контузии.

20-годишната британка разгласява фотография в обществените мрежи от болничното си легло след хирургическата намеса на дясната ръка. В най-скоро време тя ще се подложи и на интервенция на левия гален. Последната контузия тя полкучи през януари в Оукланд.

„ Последните 10 месеца бяха сложни за мен. Дадох всичко от себе си, с цел да се оправя с болката и да играя. От края на  миналата година понижих доста натоварванията, пропуснах седмици тренировки, даже завърших сезона по-рано в опит да се изцелявам. За страдание това не беше задоволително “, написа британката. Тя стигна до номер 10 в международната класация, само че в този момент ще изпадне от първите 100.

Радукану има пет победи в 10 мача през 2023 година. През предходната седмица тя беше принудена да се отдръпна от шампионата в Мадрид поради проблемите с ръката.  „, само че повече не мога да отсрочвам решаването на физическите ми проблеми “, написа  още тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР