Шампионката от тазгодишното издание на Ю Ес Оупън Наоми Осака,

...
Шампионката от тазгодишното издание на Ю Ес Оупън Наоми Осака,
Коментари Харесай

Осака е устремена към злато в Токио през 2020

Шампионката от тазгодишното издание на Ю Ес Оупън Наоми Осака, съобщи, че е насочила погледите си към олимпийско злато в Токио след две години. 20-годишната японка доближи най-високото си класиране в международната класация при дамите, като от през днешния ден заема четвърта позиция. Това е и най-високо ранкираната японска тенисистка след Кимико Дате през 1995 година, която също бе под номер 4 в света.

,,Всички в Япония се вълнуват доста за идните Олимпийски игри “, показа Осака пред публицисти преди започващия шампионат в Хонг Конг, където тя отхвърли присъединяване заради контузия на гърба.,,Знам, че всички японски тенисисти – и при мъжете, и при дамите желаят да се показват почтено. Искам да усетя атмосферата по време на мач на толкоз огромно събитие, като Олимпийските игри. Разбира се, моята цел е с изключение на да се развличам на корта, и да печеля златния орден “, добави тя.

Талантливата японка приказва и за другите си упоритости.,,Със сигурност не бих желала да завърша кариерата си единствено с един извоюван шампионат от Големия шлем, само че сега не мисля за Аустрелиън Оупън, а за финалите в Сингапур. Нямах изключително време да се насладя на триумфа си в Ню Йорк, не мисля, че съм друга или нещо се е трансформирало след финала със Серина “, показа тя.

Осака не скри и ентусиазма си от достигането до номер 4 в международната класация.,,Вълнуващо е. Знам, че Кимико също бе четвърта, само че годината още не е приключила, по тази причина ще се вложа оптимално в остатъка от сезона “, приключи японката. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР