Шампионката от Ролан Гарос 2018 Симона Халеп започна с победа

...
Шампионката от Ролан Гарос 2018 Симона Халеп започна с победа
Коментари Харесай

Халеп загуби сет, но стартира успешно на Ролан Гарос 2022

Шампионката от Ролан Гарос 2018 Симона Халеп стартира с победа присъединяване си в тазгодишното издание на конкуренцията, откакто в мач от първи кръг надигра щастливата губеща от квалификациите Настася Шунк с 6:4, 1:6, 6:1.

Двубоят стартира мъчно за румънката, която в първия сет на два пъти изоставаше с пробив, само че след 2:4 завоюва четири следващи гейма, с цел да завоюва първата част с 6:4.

Шунк, за която това бе дебют в главната скица на Големия шлем започва стремително втория сет, печелейки първите пет гейма, което ѝ отвори необятно вратата към изравняването на сетовете след 6:1 в нейна изгода.

В третата и решителна част обаче Халеп още веднъж пое контрола върху протичащото се на корта и небрежно осъществя два пробива, с цел да поведе с 5:0. До края румънката даде единствено гейм на своята съперничка и по тази метод си подпечата класирането за втория кръг в Париж.

В идната фаза Симона Халеп ще играе против Куинвен Ченг от Китай, която на старта отстрани Марина Заневска след 6:3, 6:1.

С победа присъединяване си в шампионата започва и №3 в схемата Паула Бадоса, която надигра с 6:2, 6:0 участващата с " уайлдкард " французойка Фиона Феро.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР