Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория пето Крис

...
Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория пето Крис
Коментари Харесай

Крис Сайборг е готова да се бие с Аманда Нунес през юли

Шампионката на Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория пето Крис "Сайборг " Джустино наподобява към този момент е на борда с концепцията за супербитка с шампионката в категория петел Аманда Нунес. Евентуална борба сред двете кралици най-вероятно ще се организира на събитието UFC 226, което ще се организира през юли в Лас Вегас.

"Съгласих се на дуел с Аманда Нунес на 7-ми юли в Лас Вегас като част от събитието UFC 226 по време на Международната седмица на борбите. Сега очаквам моят управител да уреди нещата с UFC, с цел да можем да създадем тази супербитка действителност ", съобщи Джустино.

Сайборг в началото се съпротивляваше на концепцията да се бие със своята сънародничка, само че откакто Нунес прояви сериозен интерес, шампионката в категория перо нямаше различен избор с изключение на да одобри.

"Първо желая да кажа, че нямам нищо персонално против Крис Сайборг. Просто имам вяра, че това е борбата, която всички желаят да видят. Това е дуел, в който и двете можем да оставим своя отпечатък върху историята на този спорт ", съобщи от своя страна Нунес.

Сега, макар че и двете шампионки са съгласни да премерят сили, финансовите съглашения и преди са били проблем, когато става дума за Сайборг, тъй че остава да разберем дали въобще ще се стигне до съглашение с UFC, което би подсигурило, че една от най-големите борби в историята на смесените бойни изкуства при дамите ще се случи това лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР