Шампионка по ски и четирикратна зимна олимпийка сподели най-добрите си

...
Шампионка по ски и четирикратна зимна олимпийка сподели най-добрите си
Коментари Харесай

„Звездата на ски неделята Чеми Алкот беше моят водач по пистите – ето какво научих“

Шампионка по ски и четирикратна зимна олимпийка показа най-хубавите си препоръки за начинаещи, които се качват на пистите за първи път.

Chemmy Alcott в този момент е най-известна с ролята си на водеща на Ski Sunday по BBC, откакто е прекарала 20 години като най-изтъкнатия зимен олимпийски състезател на Обединеното кралство. Имах късмет да наваксам със ски звездата при едно скорошно пътешестване до Club Med Tignes, където тя беше хазаин на резиденция за посетители.

Качването на пистите с един от най-изтъкнатите английски скиори като фен е много удивително преживяване. Въпреки че е счупила 49 кости и има железен кол, продънен в костния мозък на крайници й по подобен метод, че в случай че се счупи още веднъж, ампутацията е съвсем сигурна, жителката на Западен Лондон се спускаше по пистите постоянно, когато имаше опция.

„ Да се ​​движа с тази скорост е като да ходя пешком “, изясни тя, когато аз – надявайки се да не стана очевидец на пагубна комплицирана фрактура този празник – попитах дали е добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР