Шампионите от последните три световни първенства по снукър Марк Селби

...
Шампионите от последните три световни първенства по снукър Марк Селби
Коментари Харесай

Шампионните от последните три първенства отпаднаха в Крусибъл

Шампионите от последните три международни шампионати по снукър Марк Селби и Марк Уилямс отпаднаха на осминафиналната фаза в актуалното издание на планетарната конкуренция.

Преди тях също по този начин отпаднаха Рони О " Съливан, отстранен от дилетант, Шон Мърфи и Марк Алън. Уилямс е победител от 2000 година, 20003 година и 2019 година, а Селби 2014 година, 2016 година и 2017 година
 Стюарт Бингам оцеля в драма против Греъм Дот и е на осминафинал в
Стюарт Бингам оцеля в драма против Греъм Дот и е на осминафинал в " Крусибъл "

Шотландецът беше на прага на популярен поврат

" Веселяка от Лестър " загуби от квалификанта Гари Уилсън с 10-13. Той изоставаше с 3-5 фрейма, а след това и със 7-9, само че съумя да изравни резултата за 10-10.

Англичанинът беше огромният любимец в долната половина на схемата след отпадането на О " Съливан. Сега там остават Джъд Тръмп и Дин Дзюнхуй, които играят между тях на осминафинал, както и двукратният финалист Али Картър.

Шампионът Уилямс отстъпи пред англичанина Дейвид Гилбърт с 9-13. Той се оплака от болки в гърдите и даже посети болница, с цел да се съветва с доктор дали може да играе, само че въпреки всичко се върна в " Крусибъл ". Уилямс осъществя брейкове от 86 и 101 точки, само че не съумя да се приближи доста до №16 Гилбърт, който впечатли с брейк от 139 точки.

" Сякаш ме пронизваха в сърцето, изплаших се, тъй като за пръв път имам болки в гърдите. Не знаех какво се случва, само че за благополучие не е проблем със сърцето. Все отново, когато се прибера у дома ще мина цялостни прегледи ", сподели Уилямс.

На четвъртфинала Гилбърт ще се изправи против спечелилия от мача Бари Хоукинс и Кайрън Уилсън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР