Шампионите от последните четири години Габриела Пападакис и Гийом Сизерон

...
Шампионите от последните четири години Габриела Пападакис и Гийом Сизерон
Коментари Харесай

Пападакис и Сизерон водят на Европейското, Маркова и Дазе...

Шампионите от последните четири години Габриела Пападакис и Гийом Сизерон завоюваха ритмичния танц при танцовите двойки на Европейското състезание по фигурно пързлаляне в Минск (Беларус) и имат удобен задатък преди утрешните волни стратегии. Александра Степанова и Иван Букин (Русия) са втори, следвани от Шарлийн Гиняр и Марко Фабри (Италия). Родният отбор Теодора Маркова и Симон Дазе зае 23-ото място от 25 танцови дуета.

Нестандартното танго по музика на Астор Пиацола на спечелилите беше изпълнено превъзходно, а оценката 84.79 точки е нов връх. Те взеха равнище 4 за втората поредност от тангото и поддръжката, а забавно Гийом получи единствено трето за туизлите.

Модерната интерпретация на Степанова и Букин им донесе 81.37 точки, което е най-хубавото им достижение през сезона. Те доближиха оптималното равнище 4 за туизлите, втората секция танго и лифта. На трето място е една класическа режисура и музика, изпълнена от Гиняр и Фабри – 79.05 точки. Те имат най-високата базова оценка за техника, само че по-малко бонуси от съдиите.

Първите три отбора водят с доста в класирането и надали някоя друга двойка ще успее да се изкачи до топ 3. Временно четвърти са Наталия Калишчек и Максим Сподирев (Полша), а след тях останаха Виктория Синицина и Никита Кацалапов. Шампионите на Русия паднаха един след различен и туизлите им взеха доста невисок резултат.

Теди и Симон получиха 52.07 точки за ритмичния си танц, което съгласно Международния кънки съюз е най-хубавият им резултат за сезона. Предствянето на двойката беше устойчиво, с равнище 3 на лифа, 3 за Маркова и 4 за Дазе на туизлите и равнище 3 за втория сегмент на тангото.

“Щастливи сме, че кънките на Симон дойдоха. Началото беше нерешително. Като утринно тичане в понеделник. Но аз се любувах на присъединяване ни. Симон имаше остарели кънки, само че обувките бяха раздрани, а железата - неприятни. Чудехме се дали да участваме с тях би било добра концепция. Научихме, че е значимо да вършим повече неща отвън леда. Вече упражняваме доста и разбираме какво би трябвало да създадем “, съобщи Маркова след надпреварата.

“Програмата се получи сносно, имайки поради обстановката, в която бяхме. Беше занимателно, тъй като имаше много хора в публиката. Бях доста благополучен за това, че ще се плъзвам, тъй като до последно не бяхме сигурни. Тази заран почувствахме огромно облекчение. Не се пързаляхме пет дни тъй като имах проблем с куфара на летището. За повторно за седем дни багажът ми се губи. Това беше огромен стрес. Той се оказа в Торонто. Не знам какво стана, само че е останал там. Пътувахме от Монреал през Торонто и Франкфурт, с цел да дойдем до тук “./beautyinsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР