Шампионите от Нефтохимик 2010 Бургас успяха да се класираха за

...
Шампионите от Нефтохимик 2010 Бургас успяха да се класираха за
Коментари Харесай

Николай Желязков: Страхотно труден двубой

Шампионите от Нефтохимик 2010 Бургас съумяха да се класираха за финала на WINBET Плейофите на волейболната Суперлига за мъже. Момчетата на Николай Желязков реализираха втора победа над Левски, откакто надвиха с 3:2 (26:24, 23:25, 25:20, 23:25, 15:11) във втората полуфинална среща, която се игра в бургаската зала „ Младост “.

Наставникът на бургазлии остана удовлетворен от триумфа и показа, че в основата на успеха е било хладнокръвието с което играха неговите момчета.

„ Получи се прекрасен мач, ужасно сложен и забавен. Очаквахме, че Левски няма да се съобщи и те не са пристигнали тук, единствено с цел да завършат сезона. И двата тима дадоха най-хубавото от себе си. Успяхме с самообладание да спечелим “.

„ Да, направихме 14 точкови блокади против единствено 4 на противника, само че имахме много обстановки, в които не се възползвахме. В последна сметка няма по какъв начин всичко да върви съвършено. Радващото е, че в основните моменти в края и сервисът ни работеше добре “.

„ Имаме неща, върху които би трябвало да поработим. На моменти играхме добре, показахме многообразие. Но на моменти Левски ни притисна и имахме съмнения при посрещането “, съобщи Желязков след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР