Шампионите от Лудогорец гостува на Етър в мач от последния

...
Шампионите от Лудогорец гостува на Етър в мач от последния
Коментари Харесай

Етър ще се опита да затрудни и шампионите от Лудогорец

Шампионите от Лудогорец гостува на Етър в мач от последния кръг на постоянния сезон в Първа лига.

" Болярите ", водени от Красимир Балъков, още нямат победа напролет, само че измъкнаха точка от Левски на " Герена ", а преди този момент бяха доста покрай тъждество и против ЦСКА-. Лудогорец пък е непогрешим след зимната пауза, само че в някои от мачовете не сподели безапелационна игра. Разградчани са длъжни да завоюват на " Ивайло ", с цел да не разрешат преднината им на върха в класирането да бъде стопена.

 Медиен колос с самопризнание за Лудогорец
Медиен колос с самопризнание за Лудогорец

Телевизията beIN направи изявление с Кирил Домусчиев и посети базата на " орлите " в Разград

Домакините нямат съществени кадрови проблеми преди дуела. Единственият отсъстващ е Георги Сърмов, който има разтежение и ще се лекува в идващите две седмици. Яни Пехливанов към този момент е възобновен, а новото попълнение Венелин Филипов се снабди с картотека и ще може да дебютира за " виолетовите

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров знае, че срещата във Велико Търново няма да е лесна и ще желае от футболистите си да подходят с оптималната централизация от първата минута. Голмайсторът Клаудиу Кешеру още веднъж ще застане на върха на офанзивата, подкрепян от Вирджил Мисиджан, Марселиньо и Вандерсон. В средата на терена Херо ще заложи на капитана Светослав Дяков и Анисе Абел, а бранителите пред Хорхе Броун съвсем несъмнено ще са Сисиньо, Козмин Моци, Игор Пластун и Натанаел Пимиента.

 Етър прикани за поддръжка, пуска билетите за Лудогорец на следващия ден
Етър прикани за поддръжка, пуска билетите за Лудогорец на следващия ден

" Винаги сте били нашият 12-и състезател, показвате го освен в семействата, само че и при гостуванията "

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров от Шумен, с помощници Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Допълнителни помощник арбитри са Радослав Гидженов и Валентин Станчев. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР