Шампионите от Хебър се справиха като гост с Берое 2016

...
Шампионите от Хебър се справиха като гост с Берое 2016
Коментари Харесай

Камило Плачи: Не е важно кой играе, а как играе

Шампионите от Хебър се оправиха като посетител с Берое 2016 при гостуването си в Стара  Загора, откакто се постановиха над домакините с 3:1 (25:19,  26:24, 21:25, 26:24) в дуел, от 21-ия предпоследен кръг на efbet Супер Волей, игран пред цялостни трибуни от 700 фенове в зала “Иван Вазов ”.

Така възпитаниците на Камило Плачи записаха 15-а победа, като с 47 точки остават на 3-о място във краткотрайното класиране. Беройци записаха 8-а загуба, като с 13 триумфа и 39 точки резервират 6-о място.
 Шампионът Хебър се затрудни, само че преодоля Берое пред 700 фенове в Стара Загора Шампионът Хебър се затрудни, само че преодоля Берое пред 700 фенове в Стара Загора
“Не е значимо кой играе, а по какъв начин играе. Важна е успеха, само че е значимо и в идващите дни да забележим кои от играчите ще успеем да възстановим. Не знам какъв брой тежка е травмата на Мартин. Ще го забележим в клиниката, в този момент му следва фотография, с цел да разберем какво е положението му. Предпочитам да не приказваме за тези, които са контузени, а за тези, които са тук и победиха в сложни условия ”, съобщи Камило Плачи, ст. треньор на Хебър Пазарджик.
 MVP Николай Николов: Надявам се да успеем в плейофите MVP Николай Николов: Надявам се да успеем в плейофите
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР