Шампионите от Голдън Стейт се справиха у дома със 122:120

...
Шампионите от Голдън Стейт се справиха у дома със 122:120
Коментари Харесай

Луд край реши изхода на сблъсъка между Голдът Стейт и Мемфис

Шампионите от Голдън Стейт се оправиха вкъщи със 122:120 с Мемфис Гризлис, а Джордан Пуул вкара победния панер в луди последни минута и половина.

14.6 секунди преди края Клей Томпсън вкара тройка за Голдън Стейтс, с цел да дръпне отбора напред. Но 6.3 секунди преди края Брандън Кларк се развихри и със забивка след подаване на Джа Морант даде очаквания на Мемфис.

Стеф Къри трябваше да напусне терена 1:14 минути преди края и гледаше събитията до края от пейката, само че пък преди отстраняването си поради персонални нарушавания наниза 34 точки. Двата тима имат остаряла задявка от полуфиналите в Западната конференция предходната година, когато Уориърс завоюваха в пет срещи.

В момента Гризлис е на върха в Югозападната дивизия с 31/17, до момента в който Уориърс с 24/24 на 4-о място в Тихоокеанската дивизия.

След като пропусна един мач поради извърнат гален, Джа Морант се върна за Мемфис с 29 точки, а също по този начин и с 12 асистенции. Той беше прецизен и два пъти от наказателната линия 26.6 секунди преди края на срещата, преди Томпсън да обърне хода на мача с тройка за Уориърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР