Шампионът за 2018 година в Eneos Cup Венцислав Станев записа

...
Шампионът за 2018 година в Eneos Cup Венцислав Станев записа
Коментари Харесай

Станев пред Тонев и Александров в квалификациите на Eneos Cup

Шампионът за 2018 година в Eneos Cup Венцислав Станев записа най-хубаво време в квалификациите от първия кръг на националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Те се организираха на писта " Лики Моли " край Калояново.

Станев записа най-хубавото си време – 1:11.967 мин – в първата от двете квалификации през днешния ден. В нея зад него се класираха Антоний Тонев (с закъснение от 0.232 сек) и Денислав Терзийски (с пасив от 0.678 сек). Васил Александров и Ташо Ташев допълниха петицата, а Христо Чаков и дебютантът Христо Христов записаха шесто и седмо време.

Във втората квалификационна сесия Станев и Тонев не съумяха да подобрят времената си, само че това не повлия на стартовите им позиции за утрешното съревнование. Те ще потеглят от първа редица. Трети ще започва Васил Александров, който съумя да усъвършенства достижението на Денислав Терзийски и по този начин си подсигурява трето място на старта на следващия ден. Терзийски ще е четвърти, а първенецът за 2017 година Ташо Ташев ще тръгне от пета позиция. Христо Чаков и Христо Христов усъвършенстваха времената си от първата подготовка, само че останаха шести и седми.

Единственият, който не взе участие в квалификациите, бе Николай Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР