Шампионът за 2017 година Давид Гофен се класира за четвъртфиналите

...
Шампионът за 2017 година Давид Гофен се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Гофен напред в Токио с два тайбрека

Шампионът за 2017 година Давид Гофен се класира за четвъртфиналите на шампионата на твърди кортове в японската столица Токио с награден фонд 1,9 милиона $. Белгиецът реализира сложен триумф със 7:6(5), 7:6(2) над канадеца Денис Шаповалов и продължава пътя си към трети край след тези през 2016 и 2017 година.

Гофен завоюва 77 % от разиграванията при вкаран първи сервис и избави и двете благоприятни условия за пробив, които имаше Шаповалов в мача. В тайбреците на двата сета той бе повече от безапелационен, въпреки в първия да позволи преднината му от 6:1 точки да се стопи до единствено една.

В четвъртфиналите в петък Гофен ще играе с южнокорееца Хьон Чун, който надигра поставения под номер 6 в схемата Марин Чилич (Хърватия) с 6:4, 3:6, 6:1.

Австралиецът Джон Милман се класира за четвъртия си четвъртфинал в шампионати на АТП през този сезон след триумф с 6:3, 6:2 над южноафриканеца Лойд Харис за 70 минути, а него идващ противник ще бъде локалният любим Таро Даниел, който победи различен австралиец - Джордан Томпсън, с 6:4, 7:6(3). /БТАг
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР