Шампионът във Формула Е Себастиен Буеми претърпя кошмарен старт на

...
Шампионът във Формула Е Себастиен Буеми претърпя кошмарен старт на
Коментари Харесай

Мистериозен проблем в болида на Рено в Хонг Конг

Шампионът във Формула Е Себастиен Буеми претърпя призрачен старт на сезона си в електрическите серии, като след двете откриващи надпревари в Хонг Конг взе едвам една точка. Дори и тази точка в действителност бе резултат от дисквалифицирането на спечелилия Дани Абт поради техническо противоречие. Буеми разказа уикенда си като призрачен сън и показа, че повода е мистериозна. Главоболията му започнаха по време на квалификацията, при която се заби в стената на уличното трасе.
" Това е призрачен сън. Беше ужасяващ уикенд. В събота имахме доста проблеми с надеждността, стопирах на пистата, В неделя позволих неточност в квалификацията, колата беше доста сложна за ръководство и явно по време на надпреварата нямахме никаква скорост. Знаем къде е казуса, само че не и за какво се получава ", показа Буеми.

Съотборникът му Нико Прост си имаше свои проблеми, само че въпреки всичко се оправи малко по-добре и генерира 6 точки за генералното класиране. Рено завоюваха последните четири сезона при конструкторите във Формула Е. Към момента обаче са със 7 точки на деветото от общо 10 места при отборната класификация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР