Шампионът във Формула 3 за 2018 година Мик Шумахер вече

...
Шампионът във Формула 3 за 2018 година Мик Шумахер вече
Коментари Харесай

Мик Шумахер е развълнуван от представянето на Ф2 болида

Шампионът във Формула 3 за 2018 година Мик Шумахер към този момент организира първия си тест с болид от Формула 2 на пистата " Яс Марина ". Синът на именития Ф1 първенец Михаел Шумахер остана впечатлен след първия си досег с новата си машина през вчерашния ден. 19-годишният гений направи голяма крачка в кариерата си и следващата година ще кара във Формула 2.
European #F3 champion Mick Schumacher will race in #F2 next year with Prema Racinghttps://t.co/FkljcJMyJp
— Autosport (@autosport) November 27, 2018
Шумахер-младши завърши първия си тестови ден в средата на подредбата, като задачата му бе да свикне с новата атмосфера. " Беше ужасно и аз съм доста разчувствуван. Представянето и тежестта са двете най-големи разлики спрямо автомобил от Формула 3. Невероятно е какъв брой по-бърз може да бъдеш на вършиме прави. Ние организирахме единствено аеродинамични проби, тъй като се стараем да усъвършенстваме колата, само че ми се желае да направя и няколко доста бързи обиколки на лимита си ", призна Мик.

Той още един път съобщи, че Формула 1 е крайната му цел, само че няма да бърза, с цел да стигне до нея. " Сега се усещам подготвен за задачата си и бе разумно да мина към Формула 2. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата следващата година. Ще вършим дребни стъпки. Няма да бързаме ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР