Шампионът във Формула 1 Луис Хамилтън заяви, че няма да

...
Шампионът във Формула 1 Луис Хамилтън заяви, че няма да
Коментари Харесай

Луис Хамилтън: Макс луд? Всички пилоти сме малко луди, за да правим това

Шампионът във Формула 1 Луис Хамилтън съобщи, че няма да губи времето си да се тормози от възможна злополука с Макс Ферстапен, който назова "луд " преди няколко дни, тъй като ще гони рекордната си осма купа. Двамата започват с равни точки в неделя, само че нидерландецът води с 9:8 при успехите през сезона.

Двамата се сблъскаха към този момент три пъти през сезона до момента. "Няма да прахосвам никаква сила ", сподели Хамилтън на конференцията в четвъртък.

"Никога не сме мислили, че ще сме един до друг в последното съревнование. Направихме страхотна работа в последно време като тим. Няма да хабим сила за неща, които са отвън нашия надзор ", съобщи британецът.

След като му бе напомнено, че е нарекъл Ферстапен "луд " и "опасен " поради надпреварата в Саудитска Арабия, Хамилтън този път смекчи тона. "Когато сме на съревнование, споделяме всевъзможни неща ", сподели първенецът. "В момента сме напрегнат, адреналинът скача, страстите са на ръба. Мисля, че всички водачи сме малко луди, с цел да вършим това, което вършим и да поемаме такива опасности ", сподели той.

Запитан дали има вяра, че Ферстапен ще кара почтено и правилно, Хамилтън сподели: "В края на деня имам вяра, че всеки ще пилотира по този начин, че да завоюва. Бих желал да имам вяра, че всеки ще го направи правилно ".

Хамилтън добави, че надпреварата в неделя ще сложи тима в "непозната територия ", а "Мерцедес " ще се бори да завоюва осмата поредна купа при конструкторите.

"На моменти усещам, че този сезон е като всеки останал за мен. Винаги стартирам от нулата. Ние сме като ловци и започваме да се борим от момента, в който стартираме тренировките. Не се считам за първенец този сезон, считам се за човек, който се бори за купата ", приключи Луис Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР