Шампионът във Формула 1 Дженсън Бътън е наясно кой иска

...
Шампионът във Формула 1 Дженсън Бътън е наясно кой иска
Коментари Харесай

Дженсън Бътън иска man crush да замени Луис Хамилтън в Mercedes след напускането на Ferrari

Шампионът във Формула 1 Дженсън Бътън е наясно кой желае да види на мястото на Люис Хамилтън, когато се причисли към Ferrari.

Седемкратният международен първенец ще направи този ход в края на сезон 2024, започвайки смела нова глава в кариерата си на 40-годишна възраст. И той ще остави зейнала бездна в Мерцедес, която шефът на тима Тото Волф и неговите сътрудници ще създадат, по някакъв метод, би трябвало да се запълни.

Да го направиш няма да е елементарно и, най-малко от комерсиална позиция, евентуално е правилно, че никой няма да може в действителност да размени Хамилтън. Що се отнася до това кой може да получи утвърждението да заеме това място, има доста ранни любимци, в това число търсената звезда на Williams Алекс Албон и Естебан Окон, който се състезава за Alpine, само че към момента се ръководи от Mercedes.

Попитан за личното си мнение към кого би трябвало да се извърнат Сребърните стрели, Бътън се застъпи за друга опитна алтернатива. „ Заедно с Джордж [Ръсел]? Може да имам мъж, който да се влюби в моя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР