Шампионът в тежка категория Стипе Миочич е близко до подписването

...
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич е близко до подписването
Коментари Харесай

Стипе Миочич се надява на по-добър договор с UFC и мач в началото на 2018

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич е близо до подписването на нов контракт с организацията.

Според реномирания портал за бойни спортове MMAFighting.com договарянията за нов контракт на американецa от хърватски генезис вървят в вярна посока и самият той се надява да се върне в клетката през първото тримесечие на 2018-та година.

Миочич се би за последно през май месец, когато нокаутира Жуниор Дос Сантос на UFC 211. След това боецът, който попринцип заобикаля обществените борби с организацията и другите бойци, разгласи, че не е удовлетворен от сегашния си контракт.

През юли месец хора от неговия тим оповестиха, че той няма да се бие още веднъж, до момента в който не му предложат по-добър контракт. Основната причина за това е фактът, че Миочич, който е на път да усъвършенства върха за най-вече следващи отбрани на купата (2 на брой), е получил доста по-малко пари от двамата съперници, които е победил в тях – Жуниор Дос Сантос и Алистар Овърийм.

Бойци за претендентското място не липсват, защото Фабрисио Вердум, Александър Волков и Франсис Нганоу са идващите евентуални противници на Миочич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР