Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO

...
Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO
Коментари Харесай

Джошуа: Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува

Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO Антъни Джошуа, въобще не обръща внимание на нападките на първенеца на WBC Тайсън Фюри и даде обещание да заобикаля всевъзможни провокации с него. Краля на ромите е добре прочут с психоатаките си, които прави преди и по време на борбата, написа " mma.bg ".

" Фюри може да прави каквото си изиска, не ме интересува. Обидите по време на конференцията, обидите по време на борба, ръцете зад тила, харесва ми всичко това - това е част от играта. Той по този начин си прави работата, само че моята работа е да приключа шоуто, " показа Джошуа.

Двамата боксьори имат спогодба за два дуела, като първият е плануван за юни. AJ счита, че Фюри не е надалеч от пенсиониране, което може да се окаже негово преимущество.

Джошуа възнамерява да продължи кариерата си най-малко още 5 години, до момента в който Фюри евентуално ще се отдръпна след няколко дуела.

" След като той се бие с мен, евентуално ще се бие с Чисора и по-късно се насочва към залеза. Но аз имам още доста неща, които желая да направя в бокса. Ролята на безспорен първенец е част от пътешествието, а не неговият край. Затова знам, че ще мина през този дуел, тъй като аз виждам оттатък. Искам повече и нещата не стопират тук. Ако е рекъл Господ, борбата ще бъде тази година и аз ще бъда победител. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР