Шампионът в тежка категория на GLORY Рико Верхувен се е

...
Шампионът в тежка категория на GLORY Рико Верхувен се е
Коментари Харесай

Извънредно: Рико Верхувен залага титлата в битката с Бадър Хари

Шампионът в тежка категория на GLORY Рико Верхувен се е схванал с организацията и е подписал нов дълготраен контракт. Рико Верхувен беше решил да преследва популярност в Холивуд, само че реванш с Бадър Хари го върна в играта. View this post on Instagram
Wie gaat er winnen @ricoverhoeven vs @badrhariofficial

A post shared by Nick van Steenderen (@nicktijger_) on Nov 15, 2019 at 1:18pm PST
Втората им борба ще се организира на GLORY Collision 2 на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome.

На конференцията предишния месец от GLORY оповестиха, че борбата ще бъде 5 рунда, само че купата няма да бъде заложена. Сега обаче с новия контракт на Рико Верхувен, двете страни са се разбрали и пояса ще бъде заложен в борбата с мароканеца. Рико Верхувен беше безапелационен, че ще връчи пояса на Бадър Хари, в случай че загуби от него през декември.

Сега залогът в срещата се подвига още повече и това прави нещата още по-интересни. Рико Верхувен се намира в серия от 5 следващи победи след първата борба с Бадър Хари и в този момент като цяло е в серия от 11 следващи победи в кикбокса. Рико Верхувен е първенец в тежка категория към този момент 6 години. Бадър Хари от своя страна също подписа нов контракт за 6 борби с GLORY и е с връх 0-1-1 в организацията.

View this post on Instagram
BREAKING! A huge 1-2 from @ricoverhoeven! Swipe left for more... #Collision2 #UnfinishedBusiness

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) on Nov 15, 2019 at 5:02am PST
През 2016 година той се качи на кръга против Рико Верхувен и завоюва първия рунд, само че във втория получи травма и не съумя да продължи, което докара до загуба с механически нокаут. Миналата година мароканеца победи Есди Гергес с решение и беше свалил много килограми, с цел да е по-бърз, само че позитивната проба за допинг му лиши успеха.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР