Шампионът в Серия А Интер е готов да изслуша оферти

...
Шампионът в Серия А Интер е готов да изслуша оферти
Коментари Харесай

Лаутаро гледа към изхода в Интер

Шампионът в Серия А Интер е подготвен да изслуша предложения за звездата на отбора Лаутаро Мартинес през идващото лято, оповестява " Гадзета дело Спорт ". Аржентинецът подписа нов контракт до юни 2026-а година с " нерадзурите " единствено преди няколко месеца, само че продължава да е обект на сериозен интерес от редица от огромните клубове в Европа.

Именно заради тези аргументи в Милано обмислят дали в този момент не би било съвършен миг да се разделят с играча против солидна сума, която да помогне за реализиране на някои от другите трансферни цели по окомплектоване на състава и продължение на линията за повдигане на равнището до това на останалите топ клубове в Европа.

При вероятно овакантяване на Мартинес от управлението към този момент са набелязали негови заместници в лицето на Джанлука Скамака от Геноа, Джонатан Дейвид от Лил, както и Пауло Дибала, чийто контракт изтича след края на сезона.

На " Джузепе Меаца " даже възнамеряват да създадат опит да вземат двама от тримата играчи, с цел да усилят в допълнение офанзивата, а също по този начин да подсигурят и възможен заместител при потребност на Един Джеко, който е на 35 години и надали още дълго ще може да поддържа високо равнище във всеки дуел.
 Ливърпул победи Интер с 2:0 в Шампионската лига
Късметът покри Ливърпул в Италия! Интер преклони глава пред Мо Салах и компания

Салах и Фирмино се трансфораха в герои за мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР