Шампионът в “Пол Хънтър Класик” Кайрън Уилсън получи похвали, но

...
Шампионът в “Пол Хънтър Класик” Кайрън Уилсън получи похвали, но
Коментари Харесай

Шампионът в Пол Хънтър Класик получи критики за нападка към колегите си

Шампионът в “Пол Хънтър Класик” Кайрън Уилсън получи похвали, само че и рецензии за свое известие в “Туитър”, в което подлага на критика сътрудниците си (най-вече тези от топ 32 на международната класация по снукър), че не са взели участие в шампионата в памет на починалата легенда на джентълменския спорт Пол Хънтър.

Световният първенец Марк Уилямс, който пропусна дребната конкуренция в Германия, бе първият разкритикувал Уилсън за “неправилен асортимент на думи”.

I entered the #PaulHunterClassic to remember a great player who inspired me to play snooker it’s not always about the money, it’s a shame some of the lads who were about when Paul was couldn’t be bothered to enter...bonus is I’m now in champion of champions as a result of it
— Kyren Wilson (@KyrenWilson) August 27, 2018
“Включих се в “Пол Хънтър Класик”, с цел да почета популярен състезател, който ме въодушеви да играя снукър. Не постоянно става въпрос за пари. Жалко е, че на някои от играчите, които са играли паралелно до Пол, не им се занимаваше да участват… бонусът е, че в този момент съм в “Шампион на шампионите” вследствие на това”, написа Уилсън.

Марк Уилямс му опонира, че не е вярно да споделя, че на някои играчи не им се е занимавало и че той самият е взел участие в шампионата от времето, когато Уилсън е носил памперси. Уелския змей добави, че е имал други задължения и по тази причина не е взел участие в конкуренцията.

Някои почитатели, присъединили се в полемиката, показаха удивление от думите на Уилсън, който искрено атакува сътрудниците си. Някои пък от самите състезатели се пробваха да го оправдаят за “неправилния асортимент на думи”. Но други като Майкъл Холт, да вземем за пример, дефинираха “туита” за “глупости”, а Бари Хоукинс изясни, че не става въпрос за отвращение да се занимават с по-малък шампионат, а просто, че “Пол Хънтър Класик” е в края на август, когато играчите са със фамилиите си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР