Шампионът в парапланеризма Тим Алонги даде интересно интервю за GONG.BG

...
Шампионът в парапланеризма Тим Алонги даде интересно интервю за GONG.BG
Коментари Харесай

Шампион в парапланеризма: Очаквам голямо състезание в Сопот

Шампионът в парапланеризма Тим Алонги даде забавно изявление за GONG.BG преди Red Bull Acro Cross в Сопот, което ще се организира от 30 август до 1 септември.

"В момента упражнявам в Испания за съревнование в Швейцария преди да се насочва към Сопот за Acro cross надпреварата. Това е чисто нов формат в този спорт, който има добър капацитет. Състезание, което съчетава два разнообразни метода на хвърчене и, което подготвя летеца да съчетава разнообразни качества. Очаквам с неспокойствие да вземам участие в тази конкуренция в България и ще дам всичко от себе си ", стартира Алонги.

"Когато скачаш с парапланер ти летиш със свои лични крила. Свободен си да избягаш където искаш. Това е възприятие на независимост и летиш, обкръжен от майката природа. Парапланериското общество се разраства на всички места и става елементарно за научаване ", добави той на въпрос какво значи парапланеризма за него.

"Обичам летенето, тъй като за мен няма правила до момента в който хвърча. Кацам и излитам откъдето желая. Парапланеризма ти дава възприятието, че яхваш вълната до момента в който летиш ", сподели още първенецът.

"Според мен всичко, всичко може да стане в Сопот, тъй че всички са сериозна конкуренция. Но тези, които имат повече опит в крос кънтри дисциплината може би са в по-добра позиция. Очаквам с неспокойствие да се срещна с българското парапланеристко общество, с цел да летим дружно. Ще се забележим скоро в Сопот в интервала от 30 август до 1 септември ", приключи изявлението си Алонги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР