Шампионът в 15 Меджър турнира по голф - Тайгър Уудс,

...
Шампионът в 15 Меджър турнира по голф - Тайгър Уудс,
Коментари Харесай

Тайгър Уудс е контактен и добре след операция

Шампионът в 15 Меджър шампионата по голф - Тайгър Уудс, е контактен, в схващане и се възвръща след претърпяна тежка интервенция. Това се споделя в изказване, оповестено на страницата на американеца в " Туитър ".

Вчера (23 февруари) считаният за един от най-великите в този спорт претърпя тежка злополука, а автомобилът му излетя от пътя в Лос Анджелис.

Уудс незабавно е бил признат в болница и подложен на няколко интервенции. Според изказването той има фрактури на десния крайник. Нараняванията са на пищяла, глезена и стъпалото. Наложило се е да бъде подложен на намеса поради скъсване на мускул.

— Tiger Woods (@TigerWoods)

Катастрофата с голфъра се е случила по бул. „ Хоторн” в Палос Вердес. Ограничението по него е 45 км/ч, само че постоянно водачите развиват по-висока скорост.

Снимка: Reuters

Според локалната полиция животът на Уудс е избавен като по знамение и с помощта на колана и въздушната възглавница, която се е задействала. Голфърът, считан и за един от най-богатите спортисти в света със извоювани над 2 милиарда $, е бил контактен, когато избавителните екипи са стигнали до него и са го извадили откакто са разрязали ламарините.

Песимистичните прогнози са, че със популярната кариера на Тайгър Уудс е свършено, защото травмите му са прекомерно съществени.

Снимка: Reuters

Това е третият авто случай на Уудс, който се удари в дърво край дома си в Маями през 2009 година Тогава получи леки пострадвания.

През 2017 година голфърът бе открит от служители на реда задремал зад кормилото на погрешно паркирана кола. След ареста Тайгър изясни, че е било поради признати медикаменти. Той бе санкциониран за неразумно шофиране и наказан на година пробация и 50 часа публично потребен труд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР