Шампионът победи с 2:0 новака и прекъсна серията си от

...
Шампионът победи с 2:0 новака и прекъсна серията си от
Коментари Харесай

Зенит прекъсна серията от загуби

Шампионът победи с 2:0 новака и прекъсна серията си от три загуби (две в Шампионската лига и една в първенството). Въпреки че игра без звездите си в нахлуване и, отборът на сподели по-високата си класа и стигна до трите точки. Головете вкараха и.

пропусна първото състояние за Зенит. Домакините бяха още по-близо до попадение, когато преодоля и насочи топката към вратата, само че се намеси и мазета с шпагат пред голлинията.
В 18-ата минута влезе в наказателното поле и пусна топката към далечната греда, а Мостовой бе заел добра позиция и откри резултата. Питерци продължиха да притискат противника и направиха няколко хубави комбинации, само че те не приключиха с втори гол.

В самия завършек на полувремето можеше да изравни с глава, само че стреля неопределено. В 52-ата минута и не съумя да върне домакините в мача. Последва мощен шут на, избавен от Кержаков.
Силният интервал на Химки отмина, а Зенит подпечата успеха с гол на Ерохин в 78-ата минута. Офанзивният халф на гостите беше прецизен след чудесно центриране на ветерана. В добавеното време попадение на от Химки беше анулиран поради засада.

С триумфа Зенит измести от първото място с помощта на по-добрата си голова разлика. В идващия кръг питерци ще посрещнат, а Химки ще е хазаин на.

Премиер Лига 13 кръг, неделя 1 ноември  Химки 0:2краен резулат  Зенит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР