Шампионът по бокс Тервел Пулев изригна бесен и отвратен навръх

...
Шампионът по бокс Тервел Пулев изригна бесен и отвратен навръх
Коментари Харесай

Тервел Пулев изригна навръх 3 март: Подлоги! Срам ме е от вас!

Шампионът по бокс Тервел Пулев изригна гневен и погнусен точно на Националния ни празник 3 март. Не за пръв път родните политици провокират у него позиви за гадене, само че този път той не устоя.

" Срам ме е и ми се гади от политиците ни, които даже на тази свещена дата, вместо да замълчат, не стопират да приказват нелепости и да пробват да разединяват нацията, да настройват хората едни против други. Гади ми се от хора, които вътрешно са подлоги, поставят се на този и оня, гледат накъде духа вятърът и такива ще си останат цялостен живот... България няма потребност от сходни недоразумения, има потребност от същински персони ", съобщи Тервел.

По-малкият брат на Кубрат Пулев добави, че преди всичко би трябвало да помним, че не сме нито американци, нито германци, нито англичани, не сме и руснаци, а сме българи.

" Ако знаехме точната дата, на която Хан Аспарух е пристигнал тук и е основал страната, евентуално тази дата щеше да е народен празник, само че в този момент си имаме 3 март и на него би трябвало да се поклоним, да се смирим, да размислим и да се обединим, не да се ръфаме като кучета и да демонстрираме завист и дивотия ", безапелационен е Тервел Пулев.

Потребителите в нета застанаха напълно зад думите му и го поддържаха на 100 %.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: тервел пулев 3 март Кубрат Пулев политици срам бокс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР