Шампионът по бокс Кубрат Пулев подари на половинката си Андреа

...
Шампионът по бокс Кубрат Пулев подари на половинката си Андреа
Коментари Харесай

Кубрат глези Андреа в мега гъзарския хотел на Таркан

Шампионът по бокс Кубрат Пулев подари на половинката си Андреа тридневна почивка в тузарски хотел на брега на Босфора. Отскокът им до Истанбул с група другари бил нещо като афтърпарти за рождения ден на певицата, която в края на януари навърши 31.

Парк хотел "Босфора " е измежду обичаните спирки на артисти от калибъра на Къванч Тътлату, само че с съвсем непрекъснато наличие за вечеря там се регистрира поп идолът Таркан.
По време на престоя си там Андреа употребила тежкия бароков интериор на президентския апартамент на хотела за снимането на специфична фотосесия, като единствено един от тоалетите й в нея коствал 3500 лева, издават пред "Монитор " близки до двойката. "Изведнъж всичко загасна, потънахме в мрачевина. Помислих си на пръв взор, че има някакъв проблем или повреда, след секунди прозвуча обичаната ми ария. Кубрат бе мощно забъркан ", споделя Андреа. За идния Свети Валентин тя издава с мигане, че ще се постарае да слуша повече мъжа си.

"Той ми лимитира наргилетата, виното, има си режим, който се пробва да ми наложи и на мен. Имам си дори час за лягане и ставане, като в казармата ", смее се певицата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР