Шампионът от Тур дьо Франс и Вуелта Испания Крис Фрум,

...
Шампионът от Тур дьо Франс и Вуелта Испания Крис Фрум,
Коментари Харесай

Крис Фрум обяви, че ще се завърне на шосето в Обиколката на Андалусия

Шампионът от " Тур дьо Франс " и " Вуелта Испания " Крис Фрум, който към момента изчаква решение по позитивната си проба за салбутамол, ще стартира сезон 2018 с Обиколката на Андалусия. Колоездачът на " Скай " удостовери, че ще кара в испанското съревнование известно още като " Пътя към слънцето ".

Фрум, който не се е състезавал от международното състезание в Берген през септември, а през декември стана ясно, че е заловен с двойно повече от разрешеното количество салбутамол във Вуелта, до момента се готвеше в Южна Африка. Британецът тренираше настрана от тима си, само че в този момент съобщи, че е във форма.

" Тренировъчният ми интервал беше добър и имам задоволително километри зад тила си. Сега отивам с готовност да се състезавам ", сподели Фрум, който за последно участваше в Обиколката на Андалусия през 2015 година, когато завоюва конкуренцията.

Британецът изясни, че не може да разяснява следствието, което продължава към позитивната му проба, само че се надява всичко да бъде позволено допустимо най-скоро.

Chris Froome to line up at Ruta del Sol.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР