Шампионът от предишните два сезона Александър Лазаров продължава защитата на

...
Шампионът от предишните два сезона Александър Лазаров продължава защитата на
Коментари Харесай

Само един от поставените отпадна във втория кръг на ДП

Шампионът от предходните два сезона Александър Лазаров продължава отбраната на купата си при мъжете на Държавното персонално състезание по тенис на алените кортове на Търговска колегия "Левски " в София с общ награден фонд 10 хиляди лв.. Поставеният под номер 1 национал за купа "Дейвис " се класира за четвъртфиналите след безапелационен триумф през днешния ден над участващия с "уайлд кард " Янаки Милев с 6:3, 6:1.

Следващият противник на Лазаров ще бъде седмия в схемата Пламен Милушев. Действащият народен отличник на закрито Милушев се оправи с Мартин Томов със 7:5, 72.

Друг от главните кандидати Александър Донски, втори подложен, също продължава на четвъртфиналите след победа с 6:1, 6:2 над Георги Мирчев, "щастлив губещ " от квалификациите. Донски, който има две трофеи на България в зала през 2017 и 2018 година, само че не е печелил трофея навън, на четвъртфиналите ще срещне държавния първенец за юноши до 18 години Антъни Генов. Участващият с "уайлд кард " Генов отстрани номер 6 в схемата Мартин Димитров с 6:3, 6:3.

Държавният отличник в зала за 2019 година и номер 4 Габриел Донев разгроми с 6:0, 6:0 квалификанта Виктор Марков, а за място на полуфиналите той ще играе против петия подложен Милен Янакиев, който в профил Мартин Илиев с 6:3, 2:0 и отричане на противника поради контузия.

Номер 3 схемата Симон-Антони Иванов завоюва във втория кръг против Стоян Плугаров с 6:1, 6:2, а идващият му противник ще бъде осмият подложен Любослав Иванчев, който преодоля кошмарно начало и обърна квалификанта Васелин Киселков с 0:6, 6:4, 6:4. Новият първенец ще бъде избран на 6 септември и ще проработи 1800 лв. от наградния фонд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР